Search Results

Search results 1-20 of 599.

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Glorious Irem M72 multi

    rtw - - Apocalypse's Projects

    Post

    I always erase for 20-30 minutea because... elnec.com/en/support/application-notes/html/erasing_eprom/

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    This is simple, a 4 channel logic analyser will tell us what is wrong in 30 seconds. Just monitor the tx,rx, sense and direction on the MAX chip. The TTX multi works fine with all IOs I have tested... TAITO, Capcom, SEGA, NAMCO so for me this is an iobuddy issue...

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    Buy one, they're around 30 usd for salea clones on eBay, buy some small test probes as well... Or buy this device and send it to me

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    I know all about the device The question is, do you have a Logic Analyser ?

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    The multi is only used to select a game which is passed to the launcher underneath, when the game starts it does so on it's own. Logic analyser ?

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    It is the multi menu crashing, the capabilities of the JVS IO should not affect this.

  • USB JVS Error

    rtw - - Taito Type X

    Post

    is this a game error or a menu error ? Do you have a Logic Analyser nearby ? A small Salea or similar ? I assume this works fine with a standard JVS-IO ? edit: I see this is the menu error

  • Glorious Irem M72 multi

    rtw - - Apocalypse's Projects

    Post

    "state select" ? Got any pictures ?

  • InfiniKey-CPS1

    rtw - - Temple of the Undamned

    Post

    Nice work @undamned

  • InfiniKey-Kabuki

    rtw - - Temple of the Undamned

    Post

    Brilliant @undamned I assume the battery should be removed before installation ?

  • F3-Multi ROMset generator

    rtw - - F3 Multigame Cart

    Post

    Done, thanks for letting me know!

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    Quote from rtw: “Thank you @electric_monk I have passed the file over to my printer guy. ” Just got this: "The modified file you sent printed fine" Thank you for your help @electric_monk

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    Thank you @electric_monk I have passed the file over to my printer guy.

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    My 3D printer guy is dedicated to the case :D, just got this: I have checked the file in the Zortrax slicer, Prusa slicer and simplify 3D but the issue appears in all 3. The material may be the key as PLA has much lower shrinkage compared to ABS.

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    Brilliant @electric_monk much appreciated.

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    Quote from mathewbeall: “Yeah - I used Cura to slice it, and it printed completely fine - twice.... PLA Matt ” What does "Cura to slice it" mean ? So you are saying it printed fine with PLA ?

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    I have no idea, this is ABS and a layer height of 100uM ...

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    Here are some pictures showing the issue: arcade-projects.com/forums/ind…3386d764c1fe991585b3f1b93arcade-projects.com/forums/ind…3386d764c1fe991585b3f1b93

  • ATAPI/IDE ODE Testing

    rtw - - System 246/256

    Post

    I sent this off to 3d hubs and the printer told me this: --- There is an issue with your file that wasn't clear until i printed it. There is a gap between the upper section where i assume the cartridge fits and the base with the picture which causes them to not bond together when printing. Can you check the file ? --- I asked for some pictures but could you 3D experts please take a looksee ?

  • A Freeware Taito TypeX Multigame

    rtw - - Taito Type X

    Post

    No updates, did a bit of testing and it seems like there is an issue with when the drive becomes ready. Have not had any time to run any tests ...