Atomiswave wei ya intermittent issue

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    • Atomiswave wei ya intermittent issue

      New

      Hey everyone had my atomiswave with stock tri wei ya chassis and tube for awhile now
      And its been great other than this issues that pops up here and there

      it seems as the white gun/balance drops out to pink for some weird reason and then itll be ok during this time is if say do a degauss u can see the white going back to normal eventually it goes back , it usually does this issue when the screen attempts to loose contrast or "body" then goes a pinkish colour here is some pics to see what i mean ,

      is the tube on its way out?
      Could a recap be all it is
      Or have you had this issue before?
      Images
      • 2F1FCB19-7DD3-40BB-B903-42E0BDB90FD0.jpeg

        26.75 kB, 640×480, viewed 8 times
      • 8539E6BA-2F97-4F5F-B709-3A45A6C2F672.jpeg

        105.03 kB, 640×480, viewed 5 times
      • 760DA38A-72D2-4175-9A34-F9F6C1E1948C.jpeg

        70.11 kB, 640×480, viewed 5 times
      • 5898CA81-7570-4C9C-A460-372DBE301721.jpeg

        46.74 kB, 640×480, viewed 8 times
    • New

      Zitz wrote:

      white gun/balance drops out to pink
      It's your green gun (or more likely signal). Look at the fourth pic :)

      Check for loose cabling. Wiggle things around and see if they effect the picture (the RGBS cables going into the chassis, the JAMMA harness, etc). Try a different VGA cable if you're using that input.
      On the hunt for: Dinoking, Mushiking, Love & Berry, Egret 29, and Naomi guncabs.

      Shameless plug: Rewrite's Recaps - Your monitor and PSU recapping service center