Recent content by mathewbeall

  1. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    Yep - both sound EEPROMS verify as good.
  2. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    I will validate the sound roms. I don't have access to a logic probe. I assume I do this against the mame romset? Matt
  3. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    V3 looks to be the sound CPU, I swapped it out with a known working Hitachi 6809 (from a working Namco System 1 board) and still the same issue. Likewise, the sound CPU in the other working board works fine. Not too sure at this point where to go. Matt
  4. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    So I replaced U3.. upon bootup, basically no sound now - except some samples at the level selection screen. When I do the test - I get "SOUND CPU NOT RUNNING". off to look at schematics. Matt
  5. mathewbeall

    New HDMI solution for (at least easily) MV1C board

    Hi Folks! I saw this over on shmup today - marqs has modified his firmware to work on a NeoGeo MVS board (Mv1c board in this case) - he said its the easiest and will be updating his public github soon with the code and instructions...
  6. mathewbeall

    WTB: M72 multi EPROMS

    I can burn you a set - if you send me the EEPROM's - PM me. Matt
  7. mathewbeall

    Hello from Southern California!

    Welcome! Also from SoCal.... my first cabinet I stumbled on was a SF2 Turbo HF. Down the rabbit hole I went! Matt
  8. mathewbeall

    WTB: Dead or Alive (Sega Model 2)

    Yep - I already have that board. But it sounds like its a different game? Or is it the same, just on diff hardware? Matt
  9. mathewbeall

    WTB: Dead or Alive (Sega Model 2)

    Actually - it looks like this is a bit of a beast, and there is no board to convert to JAMMA - so maybe not...
  10. mathewbeall

    WTB: Dead or Alive (Sega Model 2)

    Hi Folks - looking to buy an original Dead or Alive arcade PCB! Matt
  11. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    According to this post - its the chip at U3. https://www.aussiearcade.com/forum/arcade/arcade-technical-and-repair-questions/pcb-and-monitor-repair-logs/25412-namco-system-1-repair-log-galaga-88-pacmania-etc I will try replacing this and see if it works. Matt
  12. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    Excellent - I had gone into that after boot (to set options), but didn't realize upon boot that it did a self test. Here is what comes up. Off to see which chip is sound ram2.
  13. mathewbeall

    PacMania - music, but no sounds

    Hi Folks! I have a PacMania board that boots up fine, has music - but some sounds are missing. I assume at least when you eat dots there should be sound :) Anyone have an idea of where I can start troubleshooting? Perhaps start by reburning the 2 sound EEPROMS? Matt
  14. mathewbeall

    SegaSTV OLED 128x32 bitmaps

    I would be surprised if it was any voltage at all - its usually just a ground switch right?
  15. mathewbeall

    CPS1 HDMI Troubleshooting

    Actually - I just figured it out - darn Flux! even though my multimeter didn't show continuity between the DAO pad and GND - there must have been, because I cleaned it up and now all works as expected! Now I am ready for the Multi!
Top