Search results

  1. C

    Type X2 running fine but psu fans not spinning

    Hrmp. Went in and poked around, moved the wires about a bit, unplugged/replugged the fan connectors, now they spin. Oh well, cheap and quick fix at least ^_^
  2. C

    Type X2 running fine but psu fans not spinning

    ill be careful! Ive recapped a CRT recently and learned a thing or two about caution around electronics. :D Need to get some new fans. Any idea if it needs to be those "square" ones or if i can buy a more common one and leave a gap?
  3. C

    Type X2 running fine but psu fans not spinning

    Is this a thing that happen on these? That both fans just die?
  4. C

    Type X2 running fine but psu fans not spinning

    Anyone have any idea why that would be? System seems to run fine, the psu gets quite hot though (not burning hot).
  5. C

    New X2 owner, resolution question

    And for the record: yes its a GT OC. Seems to work fine with everything i throw at it. :)
  6. C

    New X2 owner, resolution question

    Thank youuuu! I didnt even think to look at monitor settings 😅 Time to take a look at changing to your multi now. Still havent even read through the whole thread!
  7. C

    New X2 owner, resolution question

    I just got a Vewlix L with a Type X2 and a multi. I dont know how to identify which multi it is but it has Nesica games on it. Its a 205 version, it has a 7900 gt oc and im using DVI to vga adapter with vga cable. In the multi menu it seems i get 4:3 stretched. Same in mame. I just tried the...
Top