Search results

  1. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Thanks a lot man :thumbsup: . I found one probe equal to the one at the video on eBay but it is from china. It will take forever to reach my home :(. You are also using one of those? Any ideia where I can buy it from for example Europe or china but using a faster shipping that the FREE one...
  2. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello @TheDeath, Clarified regarding the SOUND Ram. Regarding the sound probe, is there any good and cheap :)? Regarding the NeoDiag you are 100% correct. When is a sound problem it is not precise, does not tell if it is a problem on the amp, DAC, RAM was you stated. Thank you for the tips...
  3. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello @TheDeath, The 6116 RAM that you mention is the RAM 7 IC DIP 24? Mine instead of 6116 it is a Sharp LH5116D-10. When you say to use a sound probe to test the OPAMP, it can be a Logic TTL/CMOS Probe, correct? I have to test it. I did not tested it yet. Regarding the Z80 (named CPU 2 on...
  4. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello Guys, No one can help on the sound ISSUE troubleshoot? All sugestions are welcome. Thank you, Best Regards, iTRDC2.
  5. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello @TobyRieper, I get 4 volts at the input and 5.3 volts at both outputs. I realy don't understant why I don't have sound because as far as I know the Power Amp is the last active component of the sound chain. I have not replaced the OpAmp. Best Regards, iTRDC2
  6. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello @TobyRieper, On the MV1B there is no HA13001 Power Amp. Instead I have aTOSHIBA TA8201AK that is also an audio power amplifier. It INPUT is pin 1 and OUTPUT is PIN 5 and 7. Best Regards, iTRDC2
  7. I

    NeoBiosMasta 2020 Version

    Hi @Kavas I will do that too. Thanks also for the tip :thumbup: . Best Regards, iTRDC2
  8. I

    NeoBiosMasta 2020 Version

    Hello @DeWitt, Many thanks for the advice. I will do it :D. Best Regards, iTRDC2
  9. I

    NeoBiosMasta 2020 Version

    Hello guys, On https://www.neogeofanclub.com/ it is already soldout :(. Any other sites to aquire it? Best Regards and happy gaming, iTRDC2
  10. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello @TobyRieper, I already have a NeoDIAG BIOS and also a DIAG MVS cart that I built (that is needed for the Z80 tests). I have to install my Neobiosmasta on my MV1B that has the sound ISSUE. The problem is that I doubt that I will get any kind of error because I don't get any kind of error...
  11. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hi @xodaraP, @Apocalypse YM2610 is good since on MV1B model it is located on the game socket board and I know that the game socket board is good (because I have a spare working MV1B and tested the socket board of the working board on my faulty MV1B and I have also no sound). Looked for broken...
  12. I

    Help needed on a MV1B board # sound is not working

    Hello guys, I have a Neo Geo MV1B that has no sound at all. Some troubleshooting that I did so far: 1K Potentiometer is OK; Measured the capacitors and all seem to be OK. Can anyone guide me for further steps on the troubleshooting? Thank you, Best Regards, iTRDC2.
  13. I

    Tech Help: Konami Violent Storm Board "dead"

    My bad @Caius. I only associated the ICs that you mentioned now because I took a look better at the ICs numbers :/ .
  14. I

    Tech Help: Konami Violent Storm Board "dead"

    No problem @rewrite :thumbup: . Regarding the board i now have sound on the board. I noticed that if I touch one IC (by applying some pressure on it) I can see something on the sreen. Please see the picture below: https://imagizer.imageshack.com/img923/4597/BIZ2na.jpg The IC is the following...
  15. I

    Tech Help: IGS Polygame Master 1 Video ISSUE

    Hello @RandomRetro, Carts and motherboard contacts are cleaned. I tested with other cars and the result is the same (video issues also with other carts). If it helps, I have another board that is fully working. Best Regards, iTRDC2
  16. I

    Tech Help: IGS Polygame Master 1 Video ISSUE

    Hello all, I have one IGS PGM 1 with video ISSUEs. By running the tests (Sound, RAM, ect ...) i get no errors. Here is how it looks Dragon World 3 running on the board: Anyone has any idea of what it can be or where to start troubleshooting? Thanks in advance, iTRDC2
  17. I

    Tech Help: Konami Sunset Riders Board

    Indeed I have one 27C160 from a Naomi bios that can do the job. Thank you for the tip :thumbup:
  18. I

    Hello from Portugal

    Thank you all for the welcomes
  19. I

    Tech Help: Konami Violent Storm Board "dead"

    I have half good news about the game board. I turned the "power on" on my cab and went to do other stuff. When I came back i was able to ear the game sound. So now I do have sound but still no image. Since sound is OK I believe that the sound board did not leak and damaged the board. At this...
  20. I

    Tech Help: Konami Violent Storm Board "dead"

    I create this thread with a similar title than Supergun just to be faster and easier because my Native language is Portuguese. If you take a look at my threads, this is not the only one I created. I appreciate less oft topic. Thanks, iTRDC2
Top