Search results

  1. korpskytten

    SOLD. Japanese Xbox 360 + games

    SOLD. Selling my japanese Xbox 360 S with Hori fighting commander and some games. - Dodonpachi Dai ou Jou Black Label extra - Dodonpachi Daifukkatsu Black Label - Ketsui - Deatsmiles - Deathsmiles II Scart, VGA and composite cables included. 300 €. Shipping from Sweden. More pictures can be...
  2. korpskytten

    SOLD: Multi-setups, CPS1, CPS2, Naomi

    I have some multi-setups for sale that I don't have the time play at the moment. Prices are excl. shipping. Payment via PayPal F&F. I have made a lot of business here on this forum, and here is link to Ebay feedback: https://www.ebay.com/usr/se2014.caste CPS1, chinese 32-in-1 multi, 300€ SOLD...
  3. korpskytten

    FS: Neo Geo AES games

    I will take 3 count bout and Riding hero.
  4. korpskytten

    SOLD: CPS2 a-board

    Yes, which one?
  5. korpskytten

    SOLD: CPS2 a-board

    I have sent pictures to both of you in PM yesterday. Let me know.
  6. korpskytten

    SOLD: CPS2 a-board

    Yes working. I will send you pics.
  7. korpskytten

    SOLD: CPS2 a-board

    Both sold. Euro 100€ Jap 100€
  8. korpskytten

    Official: CPS1 (CPS1.5) Multi by Darksoft/Apocalypse - Interest Check Thread

    Add me to the list. I guess it is a must to be on it If you want one of these kits in a foreseeable future ;)
  9. korpskytten

    SOLD: Final Fight

    Bump.
  10. korpskytten

    CPS2 Champion Multi: Instructions and tips (new Version after 10.2020)

    Got it up and running this weekend, together with the AES multi I also ordered. Too many games accessible at the same time 8o Is there a way to manually sort the games being listed?
  11. korpskytten

    Solved: Faulty Progear board

    Solved. The board had somehow got suicided but is now revived. Scrambled text was due to missing font.
  12. korpskytten

    Solved: Faulty Progear board

    No, newly soldered battery.
  13. korpskytten

    Solved: Faulty Progear board

    I sold a Progear board, fully working on battery. The buyer could not get it to work, dark screen, white screen etc. He said he tried in three different cabs. Then he did the eprom Razoola suicide test with the result of scrambled text!? Anyone know what could be the problem?
  14. korpskytten

    SOLD: Final Fight

    Final Fight CPS1 incl. bezel and marquee. 250 € + shipping SOLD Strider CPS1, 340 € SOLD Altered Beast incl. Jamma-adapter, 190 € SOLD Metal Slug JP MVS, incl. marquee etc., 250 € SOLD Sega ST-V motherboard with some SH-2 chip issues, 50 € SOLD
  15. korpskytten

    --> Get your CPS2 Multi game here!!!! <--

    November is getting close! Just ordered this and a Darksoft Multi AES :love:
  16. korpskytten

    SOLD: UN Squadron

    U.N Squadron added. Some other stuff left.
  17. korpskytten

    SOLD: UN Squadron

    Some updates. Sold, prices down, added.
  18. korpskytten

    SOLD: UN Squadron

    Lowered prices.
  19. korpskytten

    SOLD: UN Squadron

    Some ST-V cartridges added.
  20. korpskytten

    SOLD: UN Squadron

    Updates.
Top