Search results

  1. GoldenGlover

    SOLD: HAS Supergun v2

    Sold & already shipped!
  2. GoldenGlover

    SOLD: HAS Supergun v2

    If you’re reading this then you know what this is! Parting with my spare HAS v2 (9 pin mini DIN) supergun that’s served me well. Until is gently used but fully working; I’ve ran this with CPS1, 2 and 3 without any issues. Comes with original power cable pictured. $109 shipped (PayPal F&F) in...
  3. GoldenGlover

    FS: Progear No Arashi CPS2 A&B (Asia) W/Original Movestrips

    Bump…also decided to throw (solder) in a new super cap tonight on this set’s A board for worry-free future operation. Give this set a good home!
  4. GoldenGlover

    FS: Progear No Arashi CPS2 A&B (Asia) W/Original Movestrips

    This Progear CPS2 Asia region boardset is 100% Cave/Capcom original with original code (never reloaded) & a new Tadiran axial battery for many more years of worry free operation. This was an authentic business use set & does have a nominal (fixed) crack in the top gray case (don’t know why these...
  5. GoldenGlover

    SOLD: Fully Working, Clean Strider CPS1 set

    Bump; also found the original bezel I had for this that I’ll throw in (bezel will be shipped folded). Bezel is in fair condition; has several bends/some light staining in some areas but overall printing is still glossy. Update: board on hold for just the board; pending payment. Removed the...
  6. GoldenGlover

    SOLD: Fully Working, Clean Strider CPS1 set

    Letting the pictures speak for themselves… Boardset is 100% working and comes with these bonus features: Board came with the Strider sound fix for correct BGM in stages 3 through 5. A lot of Striders in the wild don’t have correct background music starting with/after Stage 3; this set does...
  7. GoldenGlover

    SOLD: CPS2 MVC Japan A&B Set New Battery, Supercap & Fan

    Bump. Willing to do UPS Ground as it’s half the cost to ship this that USPS quoted me. I also cannot do APO mailings at this time, I’m sorry.
  8. GoldenGlover

    SOLD: Mint CPS1 Quiz and Dragons (USA release) w/Dash A board, case & manual

    A cool little piece of Capcom arcade history can be yours. This is the USA release of Quiz & Dragons, a fun quiz title in English that remarkably holds up well today. This set is fully working and has the cleanest Dash (12 mhz) A board I’ve ever seen. Board has the original code stored on the...
  9. GoldenGlover

    SOLD: CPS3 Third Strike Japan Revision A NoCD (New Battery) Kit w/Cart Bracket, Unused Arts & Manual

    SOLD! Original Third Strike Revision A 990512 perfection can be yours. Cart is an original NoCD Japan region BIOS. Battery in cart was replaced last year with a Tadiran 3.6v 1/2 AA axial battery for many more years of worry free operation. Cart bracket (last picture) will also come with...
  10. GoldenGlover

    SOLD: MiniGun Supergun fully assembled w/case

    If you’re reading this then you know what this is! This is the 9-pin mini DIN version of the excellent MiniGun SuperGun, fully working. This needs to go to a home that will use it more! $115 (PayPal F&F) shipped within the CONUS - SOLD!
  11. GoldenGlover

    .

    Sorry; accidentally posted this in wrong section. Mods please delete lol.
  12. GoldenGlover

    SOLD: CPS2 MVC Japan A&B Set New Battery, Supercap & Fan

    @astro_zombie138 Switching this to local pickup only if you’re in the Greater Boston (MA) area. USPS wants to charge me over $100 to ship this based on the large box & weight of this thing! Shipping this out is just too cost prohibitive at the moment & I don’t want anyone to pay that lol.
  13. GoldenGlover

    SOLD: CPS2 MVC Japan A&B Set New Battery, Supercap & Fan

    UPDATE: Progear convert sold; MvC set on hold pending payment.
  14. GoldenGlover

    SOLD: CPS2 MVC Japan A&B Set New Battery, Supercap & Fan

    Parting with a couple of CPS2 items that shouldn’t be gathering dust on my shelf: 1. Marvel Vs Capcom Japan CPS2 A&B set, fully working A board has new super cap installed & Papst 612 F2/L fan installed for quiet operation (you’ll never need to open it up again lol). B board is a Rev. 7 &...
  15. GoldenGlover

    FS Interest check: Vinyl gear (any analog/vinylphiles in the New England area?

    I had three NOS Shure N44-7 styli that I unfortunately got rid of several months ago. Had I known you’d be in need of these, I’d have made a good deal to send these to you. I originally had bought them almost 20 years ago!
  16. GoldenGlover

    FS Interest check: Vinyl gear (any analog/vinylphiles in the New England area?

    I can definitely take photos if there’s enough interest. Some of the items I’d part with are: MicroSeiki BL-91 turntable w/dustcover (fully working, whisper quiet motor with new belt) mounted with a Grace G-707 tonearm & Pickering XSV 3000 cartridge (low hours on original stereohedron stylus...
Top