Search results

  1. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    sold for $225 CDN
  2. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    @astro_zombie138 - no problem at all
  3. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    Was thinking $150usd shipped to Canada or USA Any takers?
  4. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    Trying to clear this out before I leave on vacation this weekend
  5. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    MMAO on this
  6. BladeZX

    DARKSOFT CPS1 Multi - Support thread

    Ah I had it plugged into 101 for SF2 and it needed 102 Now it is working :)
  7. BladeZX

    DARKSOFT CPS1 Multi - Support thread

    OK i am confused I had SF2 HF playing and the kick harness on CN101 was not working is the board that Mitsu sells needed because I noticed it has a CPS2 connector on it @Darksoft The CPS1 multi install manual I assume you are talking about, correct? Thanks for your help as always
  8. BladeZX

    DARKSOFT CPS1 Multi - Support thread

    Is there a pinout for the CNI01 connector on the multi? I am trying to connect my kick harness to it for player 1 and 2 kicks but they are not working TIA
  9. BladeZX

    SOLD: Donkey Kong 3 pcb with Braze kit

    Price lowered
  10. BladeZX

    SOLD: Donkey Kong 3 pcb with Braze kit

    Bump for Kong
  11. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    I have no idea - dont have time to spend on it When powered on the screen displays garbage but with different images so I know it is processing Maybe a simple fix - not sure - I just don't have the time
  12. BladeZX

    [SOLD]: Xmen pcb not working

    I do not have time to look into this one so I am clearing it out MMAO Paypal f+f Thanks for looking
  13. BladeZX

    [SOLD]: Killer Instinct 2 pcb not working

    I am clearing out a KI2 pcb that is not working the last time I tried it Might be an easy fix for someone but I do not touch these boards Asking $375 USD shipped to Canada or USA If you don't like the price MMAO Paypal f+f Thanks for looking
  14. BladeZX

    SOLD: Donkey Kong 3 pcb with Braze kit

    I am selling my fully working Donkey Kong 3 pcb with the Braze Kit (jamma adapter not included) Paypal f+f Asking $310 USD shipped to Canada and the USA If you want the Nintendo to Jamma adapter, it will be $40 USD extra Thanks for looking
  15. BladeZX

    [SOLD]: Knights of the Round pcb

    I am selling my fully working Knights of the Round pcb This board looks very clean Paypal f+f $300 USD includes shipping to Canada and the USA Thanks for looking
  16. BladeZX

    Sega Dreamcast To Jamma Converter

    You can grab one here: Chamma to Jamma
Top