Search results

  1. orlandu81

    SOLD: 2x Capcom Mini Cute

    The temptation is real...
  2. orlandu81

    SOLD: 2x Capcom Mini Cute

    Stop it...
  3. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    Yikes! I also had a set of two but mine were boxed and the feet were not scraped up. I doubt he shipped them like that...perhaps the box was damaged or opened by customs and rewrapped. mine were stacked the same way and I too have marks on my stool. I do admit though, there hasn’t been a butt...
  4. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Sorry, I won’t share details of a private transaction, especially one that took place outside of this forum. However, if the buyer chooses to share this information publicly I would not have any problem with it.
  5. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Lots of trade interest but not quite there yet. Let’s make a deal this weekend!
  6. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Small price drop. Hoping to move this over the holiday period to make room for a few new additions.
  7. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    NFL Sunday Football bump :)
  8. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    This machine is not a favorite among KLOVers to be honest...because it is not housing an independently developed arcade game. This machine is more of a kiosk...comparable to a Playchoice 10 but for SNES. I would think this would have sold faster on Nintendo Age if that site didn't die, as the...
  9. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Mid-week bump, still available! Any questions, feel free to ask...this cabinet is quite rare and there isn't too much info on it. I have been through every inch of this NSS cab and should be able to provide insight as to any details about it.
  10. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Sunday bump! Let's make a deal :)
  11. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    This is still available, MMAO - I'm short on space. I'm in a one "in" one "out" situation and the new in is already IN the arcade...I'm overflowing now.
  12. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Bump this up, will consider trades as well.
  13. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    THIS IS NOW SOLD I am selling my dedicated Nintendo Super System arcade cabinet. I am out of space and sadly one of my well maintained machines needs to find another home. This cab is in very nice shape and is turnkey ready for your home or commercial arcade. Some minor dings here and there...
  14. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    Got mine today too, they are fantastic. I should have ordered more than just 2! I’ll be watching for the next order.
  15. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    I'm in Southern Cal, my tracking finally updated today and looks like I will have them in a couple of days now.
  16. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    I'm still waiting, my tracking hasn't updated since September 18th...
  17. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    Nice, I'm in for 2. Cash incoming.
Top