What's new

MoppelTheWhale

Grand Master
Joined
Feb 16, 2018
Messages
779
Reaction score
703
Location
Nuremberg, Gemany
hey guys,

i received a a system c2 board (tant-r) yesterday, but when i connected it to my has or my blast city, it starts in attract mode,but it doesn‘t react to my coining up.
When i try to change the dip settings to free play it still shows insert coin.
And when set the dip switch to sound during attract mode it stay silent.

any ideas what i could try? Otherwise i would need somebody who can repair this for me...

Thanks for your help!

66D9577A-B7EB-4C4B-AA92-DD9A347043E2.jpeg
 

Attachments

  • 39ECCCCE-C387-48E4-8D55-4516D085DAEE.jpeg
    39ECCCCE-C387-48E4-8D55-4516D085DAEE.jpeg
    139.9 KB · Views: 166

Apocalypse

Staff member
Legendary
Joined
Dec 6, 2017
Messages
3,620
Reaction score
6,153
Location
New-Zealand
Either you have a ground issue for the inputs, or might be the 315-5296 IO chip is faulty.

Do you have a logic probe? Maybe check that on the JAMMA edge inputs go from high to low when you press buttons.
 

MoppelTheWhale

Grand Master
Joined
Feb 16, 2018
Messages
779
Reaction score
703
Location
Nuremberg, Gemany
no, i don't have a logic probe (yet)... atm i'm trying to assess if i return the board or if it's worth fixing.

it was sold as working, very clean and i got it pretty cheap, somehow i feel it would be a shame to return it....
 

MoppelTheWhale

Grand Master
Joined
Feb 16, 2018
Messages
779
Reaction score
703
Location
Nuremberg, Gemany
short bump and update, i ordered a logic probe today, then we will see. i decided to keep the board because, apart from the problem it's in really nice shape, so that i hope i'll get it fixed...
 
Top