What's new

olum64

Student
Joined
Sep 28, 2019
Messages
49
Reaction score
10
Location
Germany Augsburg
color problem
hello maybe someone can help me have a problem with dig dug and the colors have set pictures
where should I start is the problem on the video board custom chips pins are clean and look good
 

Attachments

  • WhatsApp Image 2021-11-17 at 09.38.11.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-17 at 09.38.11.jpeg
    137.9 KB · Views: 9
  • WhatsApp Image 2021-11-17 at 09.38.12.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-17 at 09.38.12.jpeg
    134.5 KB · Views: 9

stj

Grand Master
Joined
May 4, 2017
Messages
1,252
Reaction score
503
Location
England
check the chips at 5A-5D, i think they are 4k roms
 

olum64

Student
Joined
Sep 28, 2019
Messages
49
Reaction score
10
Location
Germany Augsburg
hello there are no roms?
 

Attachments

  • WhatsApp Image 2021-11-17 at 14.50.57.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-17 at 14.50.57.jpeg
    264.8 KB · Views: 10
  • WhatsApp Image 2021-11-17 at 14.50.58.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-17 at 14.50.58.jpeg
    264 KB · Views: 10

stj

Grand Master
Joined
May 4, 2017
Messages
1,252
Reaction score
503
Location
England
damn,
thats a Namco board - i thought you had the Atari one.
i'll have to try and find the other schematics
 

olum64

Student
Joined
Sep 28, 2019
Messages
49
Reaction score
10
Location
Germany Augsburg
hello all roms read out and compared all well
 

olum64

Student
Joined
Sep 28, 2019
Messages
49
Reaction score
10
Location
Germany Augsburg
hello error was a coler prom DDI-4

I built an adapter and am waiting for the WINBOND W27C512


colerprom.jpeg
 

stj

Grand Master
Joined
May 4, 2017
Messages
1,252
Reaction score
503
Location
England
that was what i wanted you to test, but i didnt know the part number - the schematics are shit and only have the atari/namco number!
256x4? is it tri-state or open-collector?
 
Top