What's new

64MK

Professional
Joined
Mar 22, 2022
Messages
296
Reaction score
276
Location
Atlanta, GA
I'm not picky as of yet, just want to know what's for sale.
 
J

jassin000

You'll also want a Fast IO for your Vewlix FC (control panel) if you are going to go X4.
 

64MK

Professional
Joined
Mar 22, 2022
Messages
296
Reaction score
276
Location
Atlanta, GA
Must've misunderstood what they meant by "USB" - this isn't my #1 goal and can be put off until much later. I'd still like a PCB.

As I always say, the time to buy is when it is for sale.
 
J

jassin000

Must've misunderstood what they meant by "USB"
Potentially... I don't own a X4, but the units I've seen seem to support Fast IO and JVS.
Even if the X4 unit can work with "normal" (HID) USB gamepads, do you have a USB solution for the Vewlix (control panel)?
 

teethbee

Student
Joined
Jul 21, 2021
Messages
51
Reaction score
55
Location
Santa Clarita, CA
I think @64MK has the SFV CP + IO in his FC?

Like @jassin000 mentioned, I'd look for a Fast IO as well
 
Last edited:

thomas3184

Grand Master
Joined
Feb 1, 2019
Messages
886
Reaction score
586
Location
Northern California
Ttx4 has a usbio dmac card, no jvs or fastio as far as I know. Everyone I know just connects brooks ufb to it or harvest a fastio card from ttx3
 

teethbee

Student
Joined
Jul 21, 2021
Messages
51
Reaction score
55
Location
Santa Clarita, CA
Is there any way (yet) to connect 2 ttx4s together to play SFV head to head?
 
J

jassin000

Since I don't need FastIO would you be open to just the X4?
If you are getting the X4, you really should get the Fast IO too.
I believe some of the games on these popular multi images won't work without one.
 

thomas3184

Grand Master
Joined
Feb 1, 2019
Messages
886
Reaction score
586
Location
Northern California
X3 has the fastio input and you can use that with stock vewlix wiring if you were so inclined, but sounds like you want to run consoles as well, so you want brooks UFB I assume and just ignore all vewlix wiring basically.

You can of course buy premade adapters to adapt vewlix wiring to brooks.
 

64MK

Professional
Joined
Mar 22, 2022
Messages
296
Reaction score
276
Location
Atlanta, GA
It's more for collection than use.

(And mild dev use.)
 

64MK

Professional
Joined
Mar 22, 2022
Messages
296
Reaction score
276
Location
Atlanta, GA
X3 has the fastio input and you can use that with stock vewlix wiring if you were so inclined, but sounds like you want to run consoles as well, so you want brooks UFB I assume and just ignore all vewlix wiring basically.

You can of course buy premade adapters to adapt vewlix wiring to brooks.

I'm confused - are you saying X4 can take direct USB in as Xinput?
 
J

jassin000

so you want brooks UFB I assume and just ignore all vewlix wiring basically.
How can you Brooks guys live with the USB switching issue?
Everytime you turn on the PC it has the potential to see either USB device first...
When that happens player 1 becomes player 2 etc etc.

Sure I've read others saying "just open up and swap the cables around" but that's the solution?
Again how can you Brooks guys live with that?

Its unprofessional, hacky and sloppy IMO, I wouldn't be caught dead.
Call me old fashion, but I want a single power switch, I press it entire machine is on and ready for use.
 

thomas3184

Grand Master
Joined
Feb 1, 2019
Messages
886
Reaction score
586
Location
Northern California
I'm confused - are you saying X4 can take direct USB in as Xinput?

It’s just a regular pc if you are running a multi. You can plug in keyboard, mouse, xbox controller, whatever. If you are running the actual game that is on the x4 then you need whatever usb card that comes with it with support from who knows where since they normally all require japanese network.
 

64MK

Professional
Joined
Mar 22, 2022
Messages
296
Reaction score
276
Location
Atlanta, GA
Thank you for putting it in those terms for me, you have no idea how much that helped.

I need to buy you a coffee.
 

thomas3184

Grand Master
Joined
Feb 1, 2019
Messages
886
Reaction score
586
Location
Northern California
How can you Brooks guys live with the USB switching issue?
Everytime you turn on the PC it has the potential to see either USB device first...
When that happens player 1 becomes player 2 etc etc.

Sure I've read others saying "just open up and swap the cables around" but that's the solution?
Again how can you Brooks guys live with that?

Its unprofessional, hacky and sloppy IMO, I wouldn't be caught dead.
Call me old fashion, but I want a single power switch, I press it entire machine is on and ready for use.

I don’t use brooks, but someone did link me a fix for PC. I didn’t save or try it of course. Had something to do with device IDs and devcon running at startup or something.
 

davesarcades

Professional
Joined
May 13, 2020
Messages
375
Reaction score
213
Location
USA
I have 1 for sale pulled from a magicians dead cab we never put on location
 
Top