Recent content by orlandu81

  1. orlandu81

    SOLD: 2x Capcom Mini Cute

    The temptation is real...
  2. orlandu81

    SOLD: 2x Capcom Mini Cute

    Stop it...
  3. orlandu81

    New Taito Stools - Fall 2019 Order - 43cm and 48cm - See pics

    Yikes! I also had a set of two but mine were boxed and the feet were not scraped up. I doubt he shipped them like that...perhaps the box was damaged or opened by customs and rewrapped. mine were stacked the same way and I too have marks on my stool. I do admit though, there hasn’t been a butt...
  4. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Sorry, I won’t share details of a private transaction, especially one that took place outside of this forum. However, if the buyer chooses to share this information publicly I would not have any problem with it.
  5. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Lots of trade interest but not quite there yet. Let’s make a deal this weekend!
  6. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Small price drop. Hoping to move this over the holiday period to make room for a few new additions.
  7. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    NFL Sunday Football bump :)
  8. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    This machine is not a favorite among KLOVers to be honest...because it is not housing an independently developed arcade game. This machine is more of a kiosk...comparable to a Playchoice 10 but for SNES. I would think this would have sold faster on Nintendo Age if that site didn't die, as the...
  9. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Mid-week bump, still available! Any questions, feel free to ask...this cabinet is quite rare and there isn't too much info on it. I have been through every inch of this NSS cab and should be able to provide insight as to any details about it.
  10. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Sunday bump! Let's make a deal :)
  11. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    This is still available, MMAO - I'm short on space. I'm in a one "in" one "out" situation and the new in is already IN the arcade...I'm overflowing now.
  12. orlandu81

    SOLD: Nintendo Super System dedicated So Cal USA

    Bump this up, will consider trades as well.
Top