What's new

gpbear4

Student
Joined
Apr 20, 2017
Messages
105
Reaction score
22
Location
California, United States
Months ago @atrfate did the work to rip and collect game title menu graphics. I roughed out the launcher menu design in AttractMode and added support for touch screens to it.

Past couple nights I've been working on solving the usb dongle linux software bug, got my Rpi setup and going.

sys2x6 touch art.PNG
for Super Dragon Ball Z, would it be better if the Japanese logo was used? that's the one that appears in the game after all.

the highest quality image i could find of it is this scan of a flyer, but it'd need to be edited
https://flyers.arcade-museum.com/flyers_video/banpresto/267000901.jpg
 

Dreygor

Grand Master
Joined
Dec 18, 2016
Messages
972
Reaction score
664
Location
Midway, GA USA
Months ago @atrfate did the work to rip and collect game title menu graphics. I roughed out the launcher menu design in AttractMode and added support for touch screens to it.

Past couple nights I've been working on solving the usb dongle linux software bug, got my Rpi setup and going.

sys2x6 touch art.PNG
for Super Dragon Ball Z, would it be better if the Japanese logo was used? that's the one that appears in the game after all.
the highest quality image i could find of it is this scan of a flyer, but it'd need to be edited
https://flyers.arcade-museum.com/flyers_video/banpresto/267000901.jpg
SYS2X6_DBZ.png
 

gpbear4

Student
Joined
Apr 20, 2017
Messages
105
Reaction score
22
Location
California, United States
Months ago @atrfate did the work to rip and collect game title menu graphics. I roughed out the launcher menu design in AttractMode and added support for touch screens to it.

Past couple nights I've been working on solving the usb dongle linux software bug, got my Rpi setup and going.

sys2x6 touch art.PNG
for Super Dragon Ball Z, would it be better if the Japanese logo was used? that's the one that appears in the game after all.the highest quality image i could find of it is this scan of a flyer, but it'd need to be edited
https://flyers.arcade-museum.com/flyers_video/banpresto/267000901.jpg
SYS2X6_DBZ.png
where did you get this logo? its great
 

BladeZX

Professional
Joined
Jul 11, 2019
Messages
428
Reaction score
331
Location
Canada
Is this still being worked - it sounds amazing to me and makes me even more pumped to get my dongle from @brizzo

Is there a specific model of RPi needed?
 

BigSchmid

Beginner
Joined
Jan 7, 2021
Messages
24
Reaction score
1
Location
Seattle-ish
This was a fun thread thus far. Curious - could a 256 multi play 246 games seeing as the former is an upgraded version of the latter? Or are they two different systems when looking at them from a multi standpoint?
 

BladeZX

Professional
Joined
Jul 11, 2019
Messages
428
Reaction score
331
Location
Canada
I am so excited for this multi

I think u have to have a 246 to play tekken 4 and bloody roar 3
 

BigSchmid

Beginner
Joined
Jan 7, 2021
Messages
24
Reaction score
1
Location
Seattle-ish
Just stumbled into the thread and man, I really enjoy looking at arcade hardware options that have multi capabilities. Looks like the 246 has the more robust game library.
 

Mrhide

Grand Master
Joined
Aug 17, 2016
Messages
797
Reaction score
959
Location
Montréal, Canada
This was a fun thread thus far. Curious - could a 256 multi play 246 games seeing as the former is an upgraded version of the latter? Or are they two different systems when looking at them from a multi standpoint?

the 256 has a jumper to set it to « 246 mode » so definitely go for a 256 if you want (and you do) want to play tekken 5
 

BigSchmid

Beginner
Joined
Jan 7, 2021
Messages
24
Reaction score
1
Location
Seattle-ish
I do want to play Tekken 5. I also want to play more horse racing arcade games. And I'm the only one. *shakes fist*
 

Franco23444

Professional
Joined
Apr 24, 2020
Messages
397
Reaction score
157
Location
Durham,NC
I am so excited for this multi

I think u have to have a 246 to play tekken 4 and bloody roar 3
That is correct, those games rely on some early disc drive commands and compatibility that are not present and supported on the Namco system 256. Best bet for those is to get a Namco system 246 rack B for best compatibility or a Namco system 246 rack C for convenience and it’s size factor.
 

BladeZX

Professional
Joined
Jul 11, 2019
Messages
428
Reaction score
331
Location
Canada
@twistedsymphony Will a IDE simulator be required for this multi or will it require some other hardware to do what the IDE simulator does?
 

jassin000

Legendary
Multi Boyz
Joined
Jul 21, 2015
Messages
7,746
Reaction score
6,285
Location
Afterlife
I just want that ATAPI ODE, but last time I checked it was hella (almost 200$) expensive.
Got a brandnew ATAPI compliant disc drive for 20$ so... Nope :P
 

brizzo

Staff member
Champion
Joined
Jun 21, 2017
Messages
837
Reaction score
2,409
Location
Canada
@brizzo @twistedsymphony Just doing a check in to see how this project is coming along. With a ton of people having those stimulus checks in hand they might be looking for something to spend it on :P
Given that I have been waiting for the IDE Simulator to come back into stock, and that only happened today;

No, there are no updates for you today.
 

Dreygor

Grand Master
Joined
Dec 18, 2016
Messages
972
Reaction score
664
Location
Midway, GA USA
Given that I have been waiting for the IDE Simulator to come back into stock, and that only happened today;

No, there are no updates for you today.
@brizzo Sounds like a legit reason for no progress to me, lol.
 
Top