What's new

KalessinDB

Grand Master
Joined
Jul 22, 2015
Messages
1,206
Reaction score
828
Location
Rochester, New York
I've got my fingers crossed for the Multi Vs. I need impetus to finish my red rent restore anyway :)
 

plasia

Grand Master
Joined
May 5, 2016
Messages
822
Reaction score
553
Location
Melbourne, Australia
If mine arrives first and before I go on holiday I'll do a vid ;)
 

Nodoyuna

Enthusiast
Joined
Jul 21, 2015
Messages
254
Reaction score
54
Location
Spain
Hi

I'm interested in getting one, so please me add it to the October list
Maybe I will need another unit in the future, but I will wait for aditional batches

I have a couple questions about the system itself... I understand that to be able to get all games, I will need a 246 AND 256 systems
I've seen many of the games are racing or gun games, so besides the system, the HDD/CD/DVD games and the multi, what more do I need to make the system work?

Thanks in advance
 

Mitsurugi-w

Arcade Admini-Moderator
Staff member
Legendary
Joined
Jun 12, 2015
Messages
6,660
Reaction score
6,220
Location
New Bern, NC USA
For most games just a Sega I/O will work. Most of the racing games need hard to find I/Os but I suspect that eventually the requirements will be patched similar to how RRV has been. I think Battle Gear 3 has been patched also.
 

Nodoyuna

Enthusiast
Joined
Jul 21, 2015
Messages
254
Reaction score
54
Location
Spain
For most games just a Sega I/O will work. Most of the racing games need hard to find I/Os but I suspect that eventually the requirements will be patched similar to how RRV has been. I think Battle Gear 3 has been patched also.
Thanks for the info...
So, the system is JAMMA?
 

tom5151

Enthusiast
Joined
Jun 2, 2016
Messages
278
Reaction score
143
Location
Luxembourg
I've seen something like a jvs to jamma adapter.
As i don't have any cab what would be the best @Mitsurugi-w: the jamma adapter or your jvs IO helper pcb ?
 

PascalP

Legendary
Joined
Jan 17, 2016
Messages
5,509
Reaction score
3,555
Location
The Netherlands
For most games just a Sega I/O will work. Most of the racing games need hard to find I/Os but I suspect that eventually the requirements will be patched similar to how RRV has been. I think Battle Gear 3 has been patched also.
Thanks for the info...So, the system is JAMMA?
it is JVS with a special PSU adapter, but Namco sold it together with a Jamma kit as well




And this is the adapter to use with JVS PSU, other than that it plugs into any JVS cab;

 

Nodoyuna

Enthusiast
Joined
Jul 21, 2015
Messages
254
Reaction score
54
Location
Spain
For most games just a Sega I/O will work. Most of the racing games need hard to find I/Os but I suspect that eventually the requirements will be patched similar to how RRV has been. I think Battle Gear 3 has been patched also.
Thanks for the info...So, the system is JAMMA?
it is JVS with a special PSU adapter, but Namco sold it together with a Jamma kit as well



And this is the adapter to use with JVS PSU, other than that it plugs into any JVS cab;

Thanks for the info... It seems like a Naomi setup... The system, the I/O adapter to JAMMA
I suppose the driving and gun games will need special controls
 

PascalP

Legendary
Joined
Jan 17, 2016
Messages
5,509
Reaction score
3,555
Location
The Netherlands
For most games just a Sega I/O will work. Most of the racing games need hard to find I/Os but I suspect that eventually the requirements will be patched similar to how RRV has been. I think Battle Gear 3 has been patched also.
Thanks for the info...So, the system is JAMMA?
it is JVS with a special PSU adapter, but Namco sold it together with a Jamma kit as well



And this is the adapter to use with JVS PSU, other than that it plugs into any JVS cab;
Thanks for the info... It seems like a Naomi setup... The system, the I/O adapter to JAMMAI suppose the driving and gun games will need special controls
Yes correct, the Jamma IO showed in my pics is for normal joystick games.
Race games might have different IO's per game, never messed with that so cannot tell exactly....
 

DJLC

Enthusiast
Joined
Jul 21, 2015
Messages
121
Reaction score
30
Location
Saint Louis, Missouri
Please tell me there's one left I would like to order one.
 

archimage

Happy
Grand Master
Joined
Feb 14, 2017
Messages
807
Reaction score
579
Location
France
just received mine at the same time with C2 Multi, happy day, already burned a game, can't wait for the software to try it !
 

archimage

Happy
Grand Master
Joined
Feb 14, 2017
Messages
807
Reaction score
579
Location
France
works like a charm happy with this product, I play soulcalibur 2 every time I can since saturday
 

rtw

Champion
Joined
Sep 28, 2015
Messages
1,266
Reaction score
1,246
Location
Norway
Some of us are trying to understand what is going on with the SC2 Memory Card.

Does anyone have any inside knowledge regarding how we can initialize this card ?

... nothing in setup
 
Top